Consulting Company

Consulting for Poultry Industry

Dragă coleg,

După ani de servicii pentru industria păsărilor, considerăm că suntem unii dintre cei mai buni și cei mai importanți consultanți din industria păsărilor. Activitatile noastre ne-au dus in peste 30 de tari, importante, raspandite in intreaga lume din Spania pâna în îndepărtatul Taiwan, unde serviciile acoperă fiecare domeniu al sectorului de la fermele mari de bunici GGP, la produsul finit pui de carne(broiler).

Echipa noastră specializată se ocupă de cele mai multe, dacă nu toate, problemele legate de sectorul păsărilor și de industria hranei pentru animale, de la intocmirea proiectului, supervizare instalarii echipamentelor până la eficientizarea lui . Toți au o experiență dovedită și sunt experți în domeniul propriu de specializare. De obicei, costul nostru este recuperat într-o perioadă scurtă de timp pentru ceea ce privește acțiunile din operațiunile existente. În cazul în care, doriti sa investiţi, noi realizăm un proiect în limitele bugetului, în limita timpului alocat și cu o structură a tehnologiei și a proiectului, care va permite o producție cât mai eficientă posibilă. Clienții noștri utilizează în avantajul lor, această diversitate în expertiză și know-how și sunt bucuroși să lucreze cu noi.

Într-un mediu de afaceri în care fiecare decizie are impact asupra viitorului companiei, asistența noastră poate ajuta la luarea deciziilor bine motivate și calculate, decizii bazate pe date și informații solide.

Dacă aveți unele idei despre noi planuri sau dacă vă confruntați cu unele probleme, vă rugăm să ne anunțați, vom fi fericiți să vă oferim abordarea noastră cum să mergem mai departe. Vizitați site-ul nostru la http://www.sembodja.ro unde găsiți toate informațiile care fac obiectul serviciilor noastre.